Чат Telegram  Viber чат   Консультації та розрахунки 24/7

Який підлоговий конвектор краще знімає конденсат з вікна

Який підлоговий конвектор краще знімає конденсат з вікна

Основна функція підлогових конвекторів під вікном - це ліквідація або недопущення виникнення конденсату на вікні. Тому коже власник квартири з панорамними вікнами намагається вирішити цю проблему одразу раз і назавжди. Так який конвектор обрати, щоб не запотівало вікно?

Конденсат на вікні

Перший варіант - це звичайний підлоговий конвектор без вентилятора або напольний конвектор на ножках чи низький радіатор під вікном. Але умовою є довжина конвектора на всю довжину вікна, тому як правило конденсат збирається по боках віконного отвору.

Внутрішньопідлоговий конвектор проти конденсату на вікні

Наприклад ваше вікно довжиною 2000 мм. радимо вам конвектор довжиной 1700-1900 мм.

Другий і найкращий варіант для упередження конденсату на вікні - це внутрішнопідлоговий конвектор з примусовою вентиляцією. Тому як це 100% варіант просушування вікна за допомогою примусової конвекції на всю висоту вікна (як знімається запотівання в автомобілі на лобовому склі).

Третій варіант - з найменш гарантованим результатом це вертикальний радіатор по одній із сторон вікна або тепла підлога. У випадку радіатора, конденсат може збиратися на іншій стороні, а тепла підлога не має такого теплового ефекту в одній точці як батарея.

Також досить ефективно обрати вертикальний радіатор та внутрішньопідлоговий конвектор без вентилятора, як на фото нижче.

Вертикальні радіатори проти конденсату на вікні

Автор

Шатіло Ігор
Звання: Фахівець з продажу радіаторів опалення
Посада: Менеджер з продажу
Усі пости автора